Želite da radite kao webcam model ? 

Ukoliko ste vešti u komunikaciji i pametno provokativni možete lepo zarađivati i živeti od prihoda kao webcam model . Prihvataju se kao modeli žene , parovi , muškarci , trans i shemale znači svih seksualnih orjentacija kako mladi tako i stariji za svakog postoji publika .

    Iako svi priču počinju samo sa cifrom koliko novaca možete zaraditi koja je naravno bitna ja ću probati da vam prvo kratko objasnim o čemu se radi i kako vam mi možemo pomoći da zaradite novac pa onda i to koliko možete zaraditi, pa ako ste zainteresovani za bilo kakvu dodatnu informaciju možete nas bez ikakve obaveze kontaktirati za više informacija i svaku moguću pomoć .

Šta je vaš posao ?  Uvek postoje neke sitnice koje mnogo znače u svakom poslu a mi smo tu da ih vama otkrijemo i pomognemo vam da budete uspešni . Vaš posao je da animirate posetioce da provedu vreme na vašem profilu ćaskajući sa vama ili gledajući vaš performing , hoćete li biti obučeni u erotsko rublje ili kupaći kostim ili u haljini za to vreme sve to je stvar vašeg izbora i načina na koji se odlučite da privučete i zadržite pažnju. Ako izvodite erotski show imaćete više posetilaca ali u svakom sličaju svaki posetioc koji gleda vaš performans kakve god prirode on bio posebno plaća za vreme provedeno na četu a na vama je da  steknete stalne pratioce što znači i stalnu zaradu .

- Sami mozete određivati koliko radite .

- Znate koliko ste zaradili jer imate kompletnu nedeljnu statistiku na sajtu kao i nedeljne isplate zarade.

- Imate sigurnost isplate zarađenog prihoda .

- Nemate fizički kontakt sa posetiocima .

- Možete nepristojne i napadne blokirati kao i što možete zaštititi svoju privatnost biranjem zemalja iz kojih ne želite da imate posetioce u cilju zaštite vaše anonimnosti ( npr. Srbija i Bosna itd ).

- Možete prikazati posetiocima da ste iz neke druge zemlje .

Sada ukratko da kažem nešto o novcu , vaša zarada se kreće od 1 dolar za premijum chet po MINUTI za svakog korisnika koji je u premijum četu a može ih biti više i 2,3,5, 6 ili 10 , ostaviću vam da sami množite ali za 10 minuta razgovora sa 5 korisnika istovremeno to je 50 $ , a cenu možete sami menjati i povećevati ili smanjivati ali vodite računa da nije preporučljivo postaviti suviše veliku cenu  jer ćete tako odvratiti potencijalne posetioce .

- U ekskluziv četu kome dajete veću cenu 3,4,5 dolara za minut možete biti na vezi samo sa jednim korisnikom .  Naravno za sve postoje uslovi koje trebate ispuniti i neko znanje i veština .

Poželjno je znanje engleskog jezika , a dodatna znanja jezika vam samo mogu koristiti da proširite krug pratilaca - posetilaca . 

Postoje i neka pravila kojih ćete se pridržavati a koja je odredio sajt kao na primer :
-Ne smete raditi ništa što je protivzakonito.
-Ne smete davati lične podatke posetiocima .
-Ne smete biti nepristojni ( ali možete blokirati klijenta koji vam se ne dopada iz bilo kog razloga )
-Osim vas kao registrovanog korisnika niko neregistrovan ne sme biti ispred kamere inače to povlači suspenziju naloga. U tom slučaju sva zarađena sredstva se ne isplaćuju i raskida se ugovor sa vama .

Možemo vam pomoći u svakom delu od obaveštenja oko detalja do registracije , saveta oko performinga , otvaranja računa za naplatu do tehničkih detalja , nabavke odgovarajuće kamere i kompletne opreme po prihvatljivim cenama , interneta kao i podešavanja uredjaja za rad .Niste nam dužni platiti  za pomoć koju vam pružimo . 

Klikom na bilo koji od banera na ovoj stranici idete direktno na sajt gde se možete registrovati za model i imate našu kompletnu tehničku podršku .


Potrebno je da budete punoletni i da to dokažete da bi se registrovali i mogli da radite (prilažete slikana dokumenta sa vašom fotografijom kao i vas selfi sa tim istim dokumentom pored lica , saglašavate se uslovima koje je propisao sajt , i popunjavate obrasce sa licnim podacima ) , da imate računar , kvalitetnu web kameru i internet konekciju .

Potrebno je da se otvori račun na koji će se uplaćivati zarada . Isplata se vrši na First Choice Pay karticu (To je inače nova kartica koju je Payoneer u saradnji sa First Choice bankom formirao First Choice Pay i sve  platforme sada prelaze na naplatu preko nje)  . Troškovi godišnjeg održavanja su slični kao i kod Payoneer kartice 29.95$ , troškovi podizanja novca sa bankomata su 3.15$ po transakciji bez obzira na sumu a plaćanje računa karticom u Srbiji se vrši bez provizije (naravno postoji tarifa za pojedine vrste usluga a detalje ćemo proslediti zainteresovanim) . Prilikom registracije za model nudi vam se da ukoliko nemate navedenu karticu da odmah nastavite i registrujete First Choice Pay  karticu .

Klikom na bilo koji od banera na ovoj stranici idete direktno na sajt gde se možete registrovati za model  i imate našu kompletnu tehničku podršku .AKO NE MOŽETE DA SE SNAĐETE U PROCESU REGISTRACIJE JAVITE NAM SE  na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. dok kontakt formu sajta ne radi . 

Prestati možete bilo kada i iz bilo kog razloga i nije potrebno da navodite razloge prestanka sa radom . 
U svakom momentu od nas možete dobiti dodatne informacije bez ikakve obaveze da nastavite sa procesom registracije ako posaljete vase pitanje i kontakt kroz kontakt formu na sajtu sa brojem telefona na kome imate instaliran Viber ili email . Ukoliko se niste snašli u postupku registracije  uvek Vam možemo pomoći ili lično ili slanjem slika sa prikazom polja koja treba popuniti .

 

Trudili smo se da budemo što kraći u objašnjavanju ali za svaku pomoć oko detalja smo tu da vam pomognemo na način koji je vama najpristupačniji . Kod nas imate zagarantovanu tajnost vaših podataka zauvek i brzu komunikaciju sa servisom za podršku samog sajta .

Bookmark and Share