Sajt licnioglas.com je sajt ,erotske sadrzine, namenjen ,druženju, upoznanju i nalaženju partnera iskljucivo punoletnim osobama i sadrzi tekstualne poruke i oglase  punoletnih osoba bez obzira da li ,      

ona traži njega     

, ili ,on traži nju, kao i ,druženju parova, i osoba gey i trans opredeljenja, i za svaku vrstu druženja a koja je obostrano dobrovoljno prihvacena  može da  bude postavljen oglas na sajtu Licni oglas.com . Zabranjeno je nudjenje seksualnih usluga za novac . Zabranjeno je objavljivanje slika sa polnim organom ,takve slike bice zamenjene logom sajta.  Molimo Vas pridrzavajte se pravila i ukoliko ste mladji od 18 godina napustite sajt.  

 

Sajt sadrži tekstualne poruke namenjene punoletnim osoboma kao i slike i, ili  video zapise koji su erotske prirode, što podrazumeva i golo telo bez prikaza polnih organa . Zadržavamo pravo na izmene u Pravilima u bilo koje vrijeme bez prethodne najave i takve promene stupaju na snagu nakon objavljivanja na našim stranicama . Pristupanjem sajtu, prihvatite Pravila i slažete se sa uslovima i obaveštenjima navedenim u ovom dokumentu i slažete se sa istim kao i obavezujete se da nećete:

1.) Kršiti bilo koji važeći zakon ili propis, kršiti prava bilo koje treće strane, uključujući bez ograničenja, intelektualno vlasništvo , privatnost, publicitet ili ugovorna prava .
2.) Koristite informacije dostupne putem naše sajta za nezakonite svrhe
3.) Koristiti naš servis za prijenos, distribuciju, i dostavu bilo kakvih informaciju o bilo kojoj drugoj osobi uključujući bez ograničenja fotografije drugih i lične kontakt informacije .
4.) Koristiti uslugu ako ste ikad bili osuđeni za seksualne prestupe ili trenutno postoje takve optužbe na čekanju protiv vas.
5.) Koristiti sajt za nezakonite svrhe, uključujući pružanje seksualnih usluga .

Ne odgovaramo za tačnost navoda u oglasima . Korisnicima sajta koji čiji se oglas ne uklapa u pravila sajta biće izmenjen ili neće biti objavljen ukoliko krši neko od pravila . Ukoliko iz bilo kog razloga želite da obrišete oglas javite nam se u kontakt formi sa napomenom : Za brisanje . Postavljanje licnih oglasa je besplatno , pa zbog toga korisnicima koji objave odjednom vise oglasa za vreme dok je jedan oglas na naslovnoj strani drugi je na cekanju .Postavljanje komercijalnih oglasa nije besplatno i za njih je potrebno nas kontaktirati preko kontakt stranice na sajtu . Zadrzavamo pravo da postavljeni oglas sa fotografijama objavimo na nasoj fejsbuk stranici . Korisnik sam bira nacin komunikacije pa je zato ostavljeno na slobodnu volju koja ce polja za kontakt popuniti email ili telefon .  

Pitanja primedbe i predloge možete nam poslati kroz kontakt formu OVDE   .

licni oglasi

licni kontakti, on trazi nju , ona trazi njega beograd ,  sexyoglasi  ,ona trazi njega beograd ,seksi oglasi ,ona trazi njega nis  ,ona trazi njega kragujevac ,diskretno druzenje , masaza beograd,

Bookmark and Share