Prije četiri mjeseca upoznala sam Ivana. Neznam jesam li se zaljubila ali ovisna sam o seksu s njim. Imam 19 godina, a Ivan 20 i on mi je drugi dečko s kojim se jebem. Prvi nije Bog zna što bio. Rasturio mi je djevičnjak. Nije baš bolilo jer je imao dosta tankog i malog. Nekoliko puta smo se seksali i mislila sam da doživljavam prave orgazme ali nisam.

Imam brata koji je 3 godine stariji od mene i uvijek je, na moje čudjenje, imao sexy cure. Kako smo studirali u istom gradu odvojeni od roditelja, živjeli smo u 

istom stanu. Ja sam tada imao 20 a brat 23 godine. Pošto imamo sličan glas, rijetko ko nas  može poznati ako nas ne vidi. 

Bio je vreli letnji dan. Vozikao sam se motorom i tako naisao na moju snajku koja je posla u prodavnicu. Bila je u krarkoj leprsavoj suknjici i gore u uskoj majicici. Zastao sam i pitao da je povezem.

Da bi se neke stvari opisale, najbolje je vratiti se na početak...Pokušati objasniti gde je sve krenulo naopako, odnosno kada se ''zver u meni probudila''.

Pre nego što sam oženio Anu, bio sam skoro sedam godina u vezi sa Saškom. Upoznali smo se na prvoj godini fakulteta i slobodno mogu reći da mi je bila najveća ljubav.

To je bila obostrana ljubav na prvi pogled. Ludo smo se zaljubili jedno u drugo. On lep, najzgodniji mladic koga sam do tada upoznala. A i ja sam izgledala  odlicno. Momci su me prosto opsedali. Bez obzira na to, cekala sam onog pravog, a to je bio on. Nakon nepune dve godine zabavljanja stupili smo u brak. On je imao 24. a ja 22. godine. Pre njega imala sam dva mladica, takodje mojih godina. Sa prvim sam se samo ljubila i po malo mazila. Dok je drugi bio nesto slobodniji.

Moj brat od tetke je stariji od mene 8 god. Kada se ozenio sa mojom snajkom ja sam imao 15 god. Kurac u to vreme nisam ispustao iz ruke, drkao sam nekad i po 11 puta dnevno. Jedne letnje noci sam bio kod njih u gostima ,brat je malo popio rekao mi je da ostanem da spavam kod njih,ako nemam nista drugo pametnije da radim