Navršio sam 18, završio srednju, maturirao sa odličnim i mama je odlučila da napravi neku malu obiteljsku fešticu. Pozvala je cijelu familiju, sve bratiće i sestrićne, neke nisam ni poznavao, a najviše sam se obradovao mojoj krsnoj kumi Branki, inače frendice od moje mame još od malih nogu. Bile su si vjenčane kume, pa je nekakva logika bila da mi bude i krsna kuma. 

Ovo je priča o mojoj prijateljici Sanji. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati jer sam je voleo i nisam hteo da je izgubim ako ne pristane na ono što ja pokušam. Bio sam kod nje dugo i provodio stvarno puno vremena sa njom i sa njenom decom i tako su mi postali dragi svo troje. Spavao sam kod nje i provodio dosta vremena i sa decom i njom. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri…

Cao, ovo je prica o mom radnom danu, radim u centru grada u jednom velikom salonu, po zanimanju sam maserka i imam 44g a tu su moje kolegice tri frizerke i djevojka koja odrzaje solarijum, jednom prilikom nije bilo nesto posla, a frizerka 21g zalila se na bol u ledjima, odmah sam je poslala u sobu da legne na sto a ja cu odmah doci, djevojka je bila malo punija ali veoma zgodna svjetlijeg tena plave kose velike guze i solidnih grudi.

Zajedno smo pa recimo nekoliko godina. Studentska veza koja polako prerasta u “bracnu zajednicu”. Kako se od ljubavi ne moze ziveti odlucio sam da se zaposlim kao nocni cuvar. Posao ne zahteva mnogo rada  a noc idealno vreme za ucenje. I tako, proslog petka krenem na posao,

Otisao sam prvi put sam na more sa 20 godina.  Raskinuo sa devojkom, sve je izgledalo kao da cu da roknem godinu na faxu, sve u svemu trebao mi je odmor.  Ukrcao sam se na autobus za Solun odakle bi minibusom otisao za Sarti.  Stigao sam oko 10 ujutru, i cim sam uzeo sobu, ostavio stvari uzeo peskir i otisao na plazu.  Na plazi vecinom ruzne Grkinje i Britanke.

Sa Vanjicom je bilo dobro. Svi su govorili da nasa veza obecava, osim njene mame. U prvo vreme… pa u prvo vreme nisam voleo Vanjcinu mamu, prvenstveno zato sto i ona nije volela mene. Mozda je tako bilo zato sto me cetrdeset petogodisnja gospodja uhvatila kako joj posmatram noge u crnim carapama, ili napete bokove ispod krute suknje, dojke, o te slatke, zrele vocke, sto se tako okrupnjale, zanosno njisu. Gledao sam Vanjicinu mamu sa vise pohote nego samu Vanjicu.

Sta si napravio...?!" Kornelija Petkovic vristala je na svog supruga. "Kako ti je to palo na pamet a da se nisi konzultirao samnom, da nismo razgovarali???!!!!" 
Bila je izbezumljena od bijesa, dapace, nije se mogla sjetiti da je ikad prije u svom 35 godisnjem zivotu bila vise izvan sebe.  Kornelija i Goran u braku su bili tri godine, i sve joj se cinilo da cetvrtu nece dozivjeti. 

Bilo je vec tri popodne kada je Kornelija napokon napustila hotel i otisla ravno u taj Bonton. Mici  je bila starija dama koja je ocito u potpunosti poznavala Borutov ukus. Svi kompleti koje joj je pruzila bili su daleko provokativniji od onog sto bi gospoda Petkovic odabrala sama za sebe.  

"Kako mogu nositi nesto ovako kratko a da mi se ispod ne vide gace?", pitala je Mici gledajuci se u u ogledalu odjevana u mikro haljinicu. 
"Jednostavno", Mici je hladno odrezala, "Necete obuci gacice. Ni grudnjak. Sretni ste sto imate lijepe okrugle grudi koje ne vise...jos." Prisla joj je i primila ih u dlanove. Moje je gravitacija odavno unistila.  Kada je Kornelija isprobala citavu ponudu kurvnjskih krpica Mici joj je pruzila racun na potpis, "Radite za gospodina Strela?" 

Ljutila se što joj izvrćem, lepo Ime i dajem joj neka nova, koja njoj nisu po volji.

-"Ljuta sam na tebe, zašto me opet zoveš Magi?", napućila je usne srdito.
-"Magdalena, draga moja, hoćeš li prestati da me hvataš za kurac gde god stigneš,

Bili smo u kontaktu skoro godinu dana, dopisujuci se mail-ovima razmenjivali smo cinjenice o nasim zivotima u dva razlicita grada i okruzenja. Bili smo stranci koji su se nekako prepoznaili, a komunicirali smo kao da se poznajemo ceo zivot. Sve cesce smo razmenjivali emotikone porukama i samo pokusavali da budemo saljivi na racun svojih emocija.