seks-mama

Da, kažu da se to kada ste zaljubljeni u svoju mamu naziva Edipovim kompleksom. Pa sad kako god da se zove kod mene je to slučaj. U početku sam kao klinac mislio da je to neka ljubav koja je normalna a kako sam sazrijevao mislio sam da je to prolazna faza. Kasnije u pubertetu sam sve češće zamišljao mamu i sebe kako vodimo ljubav. U početku sam se grozio tih maštanja ali s vremenom sam ih prihvatio pod normalno. 

Milan kaze dalje ovako . Tog jutra, iako sam u dnu duse bio malo i ogorcen na moju Vesnu, nas dvoje dozivesmo nezaboravni seks. Podseti me na one prve dane medenog meseca u Budvi. 

Lezao sam na ledjima, praveci krugove dimom od cigarete, kad me Vesna upita . Izvini, ali mozes li mi objasniti ovu tvoju iznenadnu strast prema meni? Hmm, ja sam takav uvek, nego me cudi sto si ti tako animalno vodila ljubav , kao da si primila prejaku dozu afrodizijaka prosle noci. 

Preko neta sam upoznao dosta osoba koje su opsednute temom incest.Neki su cak i doziveli ali vecina masta o tome i rado
slusa storije onih koji su to iskusili. Puno njih mi je svoje price poslalo na mail.Neke su verovatno i istinite.Evo podelicu
i sa vama jednu a ako zelite bice ih i jos.

Ja sam Petar, poslovan čovjek u ranim pedesetim godinama. Zastupnik sam jedne velike njemačke firme za zemlje bivše Jugoslavije. Mnogo putujem, moj život se uglavnom odvija u hotelima i na četiri točka.U septembru prošle godine zakazao sam veliki susret sa partnerima, poslovnim kupcima. Radnja se odvija na jadranskoj obali u hotelu sa četiri zvijezdice.

Hladan februarski dan, baš pravi zimski, pun snijega, hladan vjetar, a ja tad punio svoju dvadesetdrugu i tog hladnog popodneva igrali smo fudbal na snijegu, onako muški, puni snage i entuzijazma. Frajeri, rekli bi, u glavama samo imali samo šta pojebat i sve se svodilo na to u mojoj, kao i u većine glava mojih vršnjaka. Jurili smo tad i cure, sjećam se rado jedne trebe, sa kojom sam i prvi puta izgubio nevinost, u mom autu, onako klasičan seks, mladalački reklo bi se.

Bližio se moj 20 rođendan i ja ni slutila nisam šta će se dogoditi i kako će taj događaj da mi promeni život. Naime, bila je subota pre podne i jedan od onih retkih dana kada su mi mama i tata bili kod kuće. Taman sam izašla iz kupatila gde sam završila tuširanje, neko zakuca na moja vrata od sobe.
– Ćeri… – začula sam tatin glas iza zatvorenih vrata – …hajde dođi dole na kafu. Hoćemo mama i ja nešto da porazgovaramo sa tobom.

Krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih godina, a u odnosu na danas, nije bilo kompjutera, interneta i mobilnih telefona, sto, kada gledam iz ovog ugla, za sve je bilo teze. Tako sam na samom koncu osamdesetdevete godine, sa punih osamnaest krenuo u tadasnju vojsku bivse juge. U autobusu koji je isao ka mom krajnjem odredistu, gotovo cetristotine kilometara udaljenom od mog rodnog kraja, bio sam samo fizicki. Misli su mi i dalje bile okrenute ka rodnom kraju, prijateljima, porodici. Kazem porodici, a mislim samo na jednu figuru u tom kratkom lancu, na svoju sestru i na dogadjaje koji su se desili u poslednja dva dana.

Ona se zove Dijana, ćerka je moje sestre. Srednjoškolka je, punačka osamnaestogodišnjakinja, lijepa crnka povećih grudi, baš kao i njena mama, koja u četrdesetim izgleda veoma bujno i zanosno. Dijana važi za nestašnu djevojku još iz osnovne škole. Oduvijek je isticala svoje bujne grudi, ispod tijesnih helanki uvujek su joj se nazirale tangice. Obožavala je da satima stoji pred ogledalom i šminka se.

Razveden sam već nekoliko godina, moja bivša supruga živi sa obe naše dve ćerke od 17 i 14 godina. Živim sam i volim da septembar mesec provedem sam na moru u vikedici u malom mestu u Boko Kotorskom zalivu. Volim da se prepustim osami, vožnji gliserom, ribolovu sinčanju i kupanje u malim uvalama.
Uveliko sam se spremao na put kada mi se javila biša supruga i pitala: Može li Maja, naša starija ćerka, sa tobom na more? 

Od svoje pete godine života mama i ja živimo sami. Oca ne poznajem jer zadnji put sam ga vidio prije toliko godina da ga se jednostavno ne mogu sjetiti. Mama
Ljerka i moj otac živjeli su zajedno nekoliko godina i nisu bili vjenčani a s mojim rođenjem stvari su se promijenile i ocu roditeljska odgovornost jednostavno nije odgovarala. To je otvoreno rekao mojoj majci i nestao iz njezina i mog života.